Професионално Почистане - Хигия Варна
+359 87 841 29 09


Професионален Домоуправител

Събрания на живеещите в блока, събиране и плащане на общи сметки, почистване на пространството около жилището е губене на време за много хора. Те предпочитат да се освободят от тези досадни задължения и да ги преотстъпят на друг срещу заплащане. Точно това желание на работещите хора да си осигурят повече свободно време, ние можем да задоволим.

Ние "Хигия Варна" Ви предлагаме по няколко домоуправителски пакета, които са в зависимост от вашата платежоспособност и желаните от Вас услуги. Стандартните пакети обикновено включват поддържане чистотата на блока, събиране от абонатите и плащане на месечните сметки за вода, ток, отопление и асансьор на общите части в сградата. Допълнително клиентите могат да се абонират и за поддръжка на електроинсталацията, на домофонната система, на входните врати, остъкляване, поставяне и поддръжка на пощенските кутии. Срещу допълнително заплащане ще Ви осигурим и почистване на снега през зимните месеци.

С професионано обслужване фирма "Хигия Варна" не само поема функциите нa домоуправителя, но има желанието да придаде европейски облик на сградата, входовете, вътрешните и външните общи части.

Наша цел е осигуряването на максимално удобство и спестяване на ценното време на живущите при управлението на етажната собственост.


Един сайт на "Хигия Варна" ООД. Всички права запазени